blog

Dit is mijn plek op het wereldwijde web, hier is plaats voor mijn overpeinzingen, ervaringen, gedachten en gevoelens.


Als multi-gepassioneerd persoon ben ik, jawel, gepassioneerd door verschillende dingen. Ik heb de neiging om diep in een onderwerp te duiken dat me interesseert of meteen een opleiding te volgen om het dan weer even snel los te laten of verder te gaan naar iets anders (vaak gelijkaardig). Daarbij vind ik het fijn om die inzichten te delen. Het motiveert me ook om creatief te zijn.


Je mag dus verschillende onderwerpen verwachten, maar de rode draad blijft wel bewuster leven en fotografie. Al is dat natuurlijk ook een heel ruim begrip.


Ik lees zelf graag blogs met ervaringen of tips van andere mensen. Ondanks dat we nu bedolven worden onder podcasts, youtube filmpjes of sociale media posts, blijft dit mijn favoriete medium. Dat wil niet zeggen dat ik de andere dingen niet meer zal doen, maar mijn focus ligt op schrijven en fotograferen.


Onthou dus ook dat wat ik hier schrijf mijn ervaringen en eigen interpretaties zijn. Het is absoluut niet bedoeld om je te overtuigen, shockeren of kwaad/angstig/verdrietig te maken. Ik hoop je te inspireren en ga graag met je in gesprek!

Naar blogposts