Fotografie

visual storytelling

 een FOTOREPORTAGE door Laura

Ik geloof dat iedereen een uniek en mooi verhaal te vertellen heeft. Elk gezin, elke persoon, elke relatie,... heeft zijn unieke manier van zijn.

We bewegen mee op de stroom van het leven, met de vele ups en downs.

Met perfecte imperfectie en authentiek emoties schrijven we de pagina's van ons levensverhaal vol. 


Mijn missie is om elk verhaal zo 'echt' mogelijk vast te leggen op beeld.

Om schoonheid te vinden in de kleine, simpele dingen en te focussen op de verbinding en emoties tussen mensen. 


Jouw verhaal is het absoluut waard om vertelt te worden. Meer zelfs, het is je nalatenschap aan de volgende generaties.

Kinderen (en volwassenen) waar foto's van omhoog hangen in huis of waarvan een fotoboek is gemaakt voelen dat ze ertoe doen, dat ze belangrijk zijn.

Ik help je graag verder!


Scroll naar beneden voor de mogelijkheden.

Waarom een fotoreportage boeken? 

gezinsfotografie

Het is een leuke ervaring!

Het is heel belangrijk voor mij dat jullie een fijne tijd hebben en met veel plezier terugdenken aan de fotosessie. Aan de hand van kleine opdrachtjes houden we het luchtig en fun. Er mag (oprecht) gelachen worden!

fotografie

Het geeft je zelfvertrouwen!

Een kind dat gefotografeerd wordt en/of foto's van zichzelf ziet in zijn/haar omgeving voelt zich ertoe doen. Ze krijgen onbewust de melding dat ze belangrijk zijn, dat ze het waard zijn om gefotografeerd te worden. Het geeft hen een boost van zelfvertrouwen. Natuurlijk is dit voor volwassenen ook zo! ;-)
gezinsfotografie

Je laat iets tastbaar achter!

Een foto van de mensen die je graag ziet is leuk om te hebben. Een foto waarin je de authentieke connectie kan zien tussen 2 mensen is nog net iets waardevoller. Diezelfde foto 10 jaar later of zelfs wanneer je er niet bent, is onbetaalbaar. Laat een stukje van jezelf voor de generaties die na je komen, het is je legacy, je nalatenschap. Klink misschien een beetje dramatisch, maar denk zelf eens aan je dierbaren die er niet meer zijn. Als je een foto ziet van hen, komen de herinneringen instant terug. 
golden hour fotosessie

Je wordt er gelukkiger van!

Onderzoek heeft uitgewezen dat we 15 seconden nodig hebben om een positief moment vast te zetten in ons geheugen en maar 1 seconde om een negatief moment vast te zetten. Herbeleef de mooie momenten tussen jullie steeds weer opnieuw!
golden hour fotosessie

Je vindt je focus terug!

Tijdens de fotosessie ben je enkel met elkaar bezig, geen tijd om telefoontjes te beantwoorden of te scrollen. Je bent in het moment en enkel bezig met wat echt belangrijk is. 
gezinsfotografie

Je voelt de verbinding met anderen!

Tijdens de fotosessie voel je je dichterbij je geliefden, maar ook daarna blijft de verbinding duren. Je deelt deze momenten met anderen of je geeft een print of album cadeau aan de mensen rondom jou zodat ook zij kunnen meegenieten van die mooie verbindende momenten. 
fotografie
gezinsfotografie
fotografie
spontane fotografie
fotografie
fotografie

Een tijdje geleden kreeg ik de fotoalbums van mijn opa in handen. Daarin zag ik foto’s van mijn oma (die overleden is) en hoe ze er vroeger uitzag, hoe mijn moeder en overgrootouders er vroeger uit zagen, hoe ze leefden,… Ook dit is een belangrijk onderdeel van wie we zijn, we dragen zoveel mee van onze voorouders, hun ervaringen en gewoonten worden overgebracht van generatie op generatie.

Hoe meer je hierover te weten kan komen hoe beter je jezelf leert kennen.

Het is een nalatenschap, je legacy naar andere toe.

Wil je dit ook achterlaten voor je kinderen? 

reportage
zwangerschapsfotografie
fotoreportage

A photograph is the pause button of life. 

fotografie
gezinsfotografie